Thuis in Sint Anna


In Sint Anna vind je een nieuwe thuis als het alleen wonen om een of andere reden niet meer lukt. Als bewoner beschik je niet enkel over je eigen stekje maar kan je ook rekenen op alle zorg op maat van jouw noden en wensen. De mooie, rustige omgeving en ongedwongen sociale contacten krijg je er zomaar bovenop!

Kleinschalig en huiselijk kader 

We hechten veel belang aan het creëren van een thuisgevoel. Daarom is elke afdeling kleinschalig georganiseerd als een eigen 'huis' met een eigen leefruimte en een eigen ritme. Elke bewoner kan rekenen op een bemeubelde kamer (met elektrisch hoog-laag bed, wandmeubel, aangepast zitmeubilair, tafel, stoel) die men naar eigen smaak kan inrichten. Er is ook een privé badkamer met toilet, lavabo en douche.

Een oase van rust 

Sint Anna ligt in het landelijke Bulskamp nabij Veurne, te midden de polders, op een boogscheut van de zee. Deze omgeving ademt een deugddoende rust uit en biedt heel wat mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur. 

Bovendien heeft Sint Anna een groot terras overschaduwd door bomen en een grote eigen tuin met tal van dieren. 

Kostprijs:

De dagprijs bedraagt 63,12 euro met uitzondering van de dokters-, apotheek– en telefoonkosten, kapper, pedicure, onderhoud persoonlijk linnen en vervoer.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

T: 058 28 08 90

mail: sab.socialedienst@gvo.be 

Andere zorgoplossingen

Zorgflat
Zorgflat
Sint Anna, Bulskamp-Veurne