Woonzorgcentrum Sint Anna

Sint Anna is een woonzorgcentrum in Bulskamp (Veurne) en biedt een waaier aan mogelijkheden om je te ondersteunen in je zorgvragen.

Je kan bij ons terecht voor informatie, dagverzorging, maaltijdzorg, een tijdelijk of permanent verblijf.

Onze zorgoplossingen

HEB JE VRAGEN OF ZOEK JE HULP?

Wij helpen je graag verder met al uw vragen.
We komen naar je toe, bij jou thuis en zelfs in het ziekenhuis.

058/28 08 90 sab.socialedienst@gvo.be

In de kijker

CAELO, school is cool!

 

In Sint Anna kun je een diploma HBO5 verpleegkunde halen. CAELO voor ziet een opleiding in samenwerking met Ic Dien (Vives). Onze eerste lichting verpleegkundigen studeerde in juni 2020 af. Ondertussen is de tweede lichting gestart met het tweede schooljaar.

Afgestudeerde zorgkundigen geven zelf de troeven aan. Studeren op een werkplek is nooit saai. Een diploma verzilveren met zekerheid op een job; dat is pas rendement !  Maaltijden op de middag zijn mogelijk: lekker smullen en samen chillen!

Bij interesse kan je ons steeds contacteren.

Beestachtig toffe tuin

 

Sint Anna ligt net buiten Veurne, in Bulskamp. Onze tuin biedt plaats aan enkele kleerrijke bewoners zoals geitjes, pauwen, ganzen, kippen en zelfs een ezeltje. Wandel tijdens je bezoek gerust tussen de fruitbomen en de talrijke bewoners van onze tuin.

Nieuws

Dag van de ergotherapie

Dag van de ergotherapie

...

Muziek in Sint Anna

Muziek in Sint Anna

...

Woonzorggroep GVO introduceert de Vlaamse Tilthermometer

Woonzorggroep GVO introduceert de Vlaamse Tilthermometer

Op dinsdag 5 oktober – niet toevallig aan het begin van de maand van de ergonomie - ondertekenen alle huizen van Woonzorggroep GVO het charter waarin zij zich engageren om in samenwerking met Zorgergonomie de Vlaamse Tilthermometer te implementeren in hun hef- en tilbeleid....

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

Met deze actie tonen de medewerkers van GVO zich aan elkaar en aan de buitenwereld. Gedurende de zomermaanden maken de medewerkers leuke, grappige, ontroerende,… foto's en filmpjes van zichzelf en hun collega's en delen die op social media met de hashtags #demensenvangvo ....

Kunnen wij u helpen?